
Kada poželite nešto jako, moćno i... pre svega ukusno!
Broj porcija: jedna.
Vreme pripreme: par minuta
Istopite polovinu supene kašike neslanog putera u malom teflonskom tiganju i zagrevajte na srednjoj vatri sve dok ne počne da se penuša.
Ubacite šnit šunke debljine pet milimetara i pržite ga dok se ne karamelizuje, otprilike dva minuta svaku stranu.
Sklonite šunku sa ringle i stavite je na donju polovinu velike tostirane zemičke.
Razbijte jaja u tiganj i pržite ih u preostaloj masti sve dok ne budu gotova – na oko, preklopljena ili kako već volite. Sklonite sa ringle.
Stavite na šunku jedan šnit sira monterej ili sira sa ljutom paprikom, odozgo stavite jedno jaje, onda još jedan šnit sira, i na njega drugo jaje da bi se sir rastopio.
Odozgo sipajte meksički sos od čilija, preklopite zemičku i jedite iznad lavaboa. Zasad je sve u redu.
Izvor: Esquire
Foto: Profimedia
Najčitaniji tekstovi iz kategorije HRANA I PIĆE
Još iz kategorije HRANA I PIĆE
Malo kreativnosti i isto toliko veštine.
Nije teško a utsak je sjajan. Kao i ukus
Ishrana je vaan deo procesa izgranje mišića
Tekst potpisuje nutricionista dijetetičar- specijalista javnog zdravlja, Ana Todorović.
Pojam alkoholna tolerancija ukazuje na stepen sposobnosti osobe da unosi veće količine etanola pre nego što počne da oseti njegove efekte u odnosu na ostale
Vreme je za promene
Najbolji izbor za muškarca